Wie zijn we

Welkom bij Diplomabedrijfsbeheer

Diplomabedrijfsbeheer.be werkt samen met het Centrum Voor Avondonderwijs VZW (klassikaal onderwijs) en Ondernemersschool BV (afstandsonderwijs). Hierdoor heeft Diplomabedrijfsbeheer.be het grootste opleidingsaanbod van België en Nederland op het gebied van managementopleidingen.

Via het Centrum Voor Avondonderwijs kan u cursussen en opleidingen volgen die u voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Het cursusmateriaal is ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. U bent dus verzekerd van professioneel onderwijs door echte ervaringsdeskundigen.

Bepaal zelf uw studiemethode

Bij Diplomabedrijfsbeheer.be kan u zelf bepalen hoe u wil studeren. Ofwel kiest u voor klassikaal onderwijs waarbij u in groep les volgt onder begeleiding van een ervaren docent. De grote voordelen van deze studiemethode is dat u steeds wordt bijgestaan door het professionele advies van uw docent. Daarnaast is de interactie met de medestudenten een grote troef.

Een andere optie is het afstandsonderwijs. Deze methode blinkt uit in zijn flexibiliteit. U kan zelf kiezen waar en wanneer u studeert. Hoe dan ook word u via het online studentenplatform uitstekend begeleid door een persoonlijke vakdocent. Zo kan u genieten van de flexibiliteit van een thuisstudie en toch rekenen op de steun van een expert.

Welke studiemethode uw voorkeur ook geniet, u kan steeds rekenen op kwaliteitsvol onderwijs dat u goed voorbereid op uw nieuwe uitdagingen.

Zeven campussen waar u les kan volgen

U kan les volgen op zeven verschillende campussen verspreid over Vlaanderen. Zo is er steeds een plaats bij u in de buurt waar u uw opleiding kan volgen. De opleiding bedrijfsbeheer kan u zelf op tien campussen volgen. U kan hier meer lezen over de verschillende campussen.

Drie secretariaten om u verder te helpen

Als u meer informatie wil over een opleiding die u wil volgen of een cursus wil inkijken, bent u welkom in één van onze drie secretariaten. Hier zal een opleidingsconsulent u verder helpen met al uw vragen en samen met u een geschikte opleiding zoeken. Op deze secretariaten kan u zich ook meteen inschrijven.