Financiële voordelen

Er zijn verschillende financiële voordelen waarvan je kan genieten. Hieronder vind je een overzicht.

KMO-portefeuille voor ondernemers

Heb je reeds een ondernemingsnummer en volg je een opleiding die in lijn ligt met de activiteiten van je onderneming? Dan kan je gebruik gebruik maken van de KMO-portefeuille. Dit is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid die onderneming financieel ondersteunt bij het volgen van opleidingen en bijscholingen. Opgelet: deze maatregel geldt enkel voor groepslessen georganiseerd door het Centrum Voor Avondonderwijs VZW.

De financiële steun bedraagt 30% of 40% (afhankelijk van de grootte van je bedrijf) van de kostprijs van je opleiding.

Voor meer info over de KMO-portefeuille kan je het secretariaat contacteren op het nummer 03/292.33.33.

10% Vroegboekkorting klassikale lessen

Je krijgt 10% korting wanneer je inschrijft en betaalt voor een klassikale opleiding die minstens 3 maanden later start. Als je gebruik wil maken van deze korting, kan je in het inschrijvingsformulier de code “VROEGBOEK” gebruiken in het kortingscode veld. De korting van 10% wordt dan automatisch verrekend. Meer info

Ondernemerskorting

Wil jij starten als zelfstandige? Dan heb je in België het verplichte attest Bedrijfsbeheer nodig. Om startende ondernemers een duwtje in de rug te geven, kan je genieten van de speciale Ondernemerskorting. Dit wil zeggen dat je de thuiscursus Bedrijfsbeheer aan een verlaagd inschrijvingsgeld van €99 kan starten als je deze combineert met eender welke thuisstudie uit ons opleidingsaanbod. Kies je voor een klassikale opleiding dan kan je de groepsles bedrijfsbeheer volgen aan €120.

Thuisstudie naar keuze + thuisstudie bedrijfsbeheer
Thuisstudie bedrijfsbeheer aan €99 (ipv €139.00)

Klassikale opleiding naar keuze + groepsles bedrijfsbeheer
Klassikale opleiding bedrijfsbeheer aan €120 (ipv €169.00)

Wil jij snel de juiste diploma’s en attesten om je eigen zaak of onderneming te beginnen? Dan is dit pakket voor jou het voordeligst!

Voor meer informatie over deze kortingen, neem contact op met het secretariaat via het contactformulier of op het nummer 03/292.33.33.