Erkenningen

Ervaren opleidingsverstrekker

Diplomabedrijfsbeheer is een onderdeel van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW (klassikaal onderwijs) en De Ondernemersschool (afstandsonderwijs) en is zo de belangrijkste opleidingsverstrekker die Belgische en Nederlandse studenten begeleidt op het gebied van managementopleidingen.

ISO 9001-2008 gecertificeerd

Centrum Voor Avondonderwijs VZW is bovendien ISO 9001- 2008 gecertificeerd. Jaarlijks wordt de onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditors. Dit kwaliteitslabel betekent dat we alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en- procedures aanwenden om een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen.

Deze jaarlijkse audits zorgen er voor dat onze onderwijsinstelling steeds voldoende aandacht blijft schenken aan de vooropgestelde procedures en richtlijnen. Dit resulteert voor u als student in een gestroomlijnde opleiding en een kwalitatieve dienstverlening.

Ingeschreven in het Centraal Register van Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

De Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs. Dit betekent dat onze school voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. De school beschikt over de juiste certificatie en heeft de audit met een positief resultaat afgerond. Ook onze docenten zijn geregistreerd in dit register. Zo bent u zeker van de kwaliteit van uw opleiding.