Bedrijfsbeheer voor anderstaligen

Starten als zelfstandige

Iedereen die in België een eigen zaak wil starten, moet beschikken over een diploma bedrijfsbeheer. Dit diploma kan je behalen door een examen af te leggen bij de Centrale Examencommissie in Brussel. Het Centrum Voor Avondonderwijs bereidt je voor op dit examen. Hiervoor maken we gebruiken van speciaal samengesteld cursusmateriaal. Dit is volledig afgestemd op de vragen die gesteld zullen worden bij het examen. Zo ben jij in een zeer korte tijd klaar om te slagen bij de Centrale Examencommissie en te starten met je eigen zaak. Voor een beperkt aantal beschermde beroepen heeft u ook een bekwaamheidsbewijs nodig.

Waarom een tweetalige cursus bedrijfsbeheer?

Het examen bedrijfsbeheer bij de Centrale Examencommissie kan enkel in het Nederlands of in het Frans afgelegd worden. Het Centrum Voor Avondonderwijs wil echter ook anderstaligen helpen om zo goed mogelijk voorbereid aan het examen te beginnen. Daarom bieden we de cursus bedrijfsbeheer aan in verschillende talen, met een Nederlandstalige vertaling erbij. Dit is enorm handig voor toekomstige zelfstandige die al een beetje Nederlands kunnen maar toch graag ook nog in hun moedertaal studeren.

Hoe werkt het?

Wanneer je bent ingeschreven voor een tweetalige cursus bedrijfsbeheer ontvangen je een gedrukte cursusmap bij u thuis via de post. In deze map zal u de cursus bedrijfsbeheer vinden in de taal die u gekozen heeft, de Nederlandstalige vertaling en de oplossingen van de oefeningen. Via het online studentenplatform, kan je vragen stellen aan je docent als je hulp nodig hebt bij bepaalde onderdelen van de cursus.

In welke talen kan ik studeren?

Hieronder vind je een overzicht van de 10 talen waarin je kan studeren. Klik op taal waarin jij de cursus bedrijfsbeheer wil volgen voor meer informatie.